Over Kitchen Event

Het kan altijd voorkomen dat u als restaurant, hotel of catering bedrijf een telefoontje krijgt met een grote reservering. Of ineens hangt de klant van uw leven aan de telefoon met een grote partij " geen probleem roept u met volle moed". Want als u niet voldoende  keukenpersoneel heeft, dan heeft Kitchen Event dat wel. Zie Kitchen Event als de leveranciers voor uw keuken personeel.

Eenvoudig gezegd: Kitchen Event doet aan detachering en is gespecialiseerd in zelfstandig werkende koks, sous chef, chefkoks, cateringkoks, dieetkoks en scheepskoks.  Wij hebben koks die zonder probleem ingezet kunnen worden voor de productie en koks / chefkoks die a la minute ingezet kunnen worden in de keuken van uw bedrijf.

Ons team bestaat momenteel uit tientallen zeer ervaren koks. Het voordeel van onze koks is dat zij volledig zelfstandig kunnen werken. Zie ons als een aanvulling van uw personeelsbestand.

Vooral als het gaat om ziekte vervanging, seizoenswerk, beurzen, grote evenementen of tijdelijk personeelstekort wij kunnen u helpen. Door de opzet van Kitchen Event zijn de kosten vaak lager dan die van een regulier uitzendbureau. Wij kunnen vaak tot wel 15% goedkoper personeel leveren dan de concurrent.

Ook worden wij vaak ingeschakeld door de gezondheidszorg, mede door onze kennis van dieetkoken.

Heeft u vragen over Kitchen Event of wilt u snel koks inzetten?

>> Neem contact met ons op.

Contact gegevens

Kuifvlinder 8
7534 MN Enschede

Tel:06 - 13200530
E-mail:info@kitchenevent.eu